fredag den 21. september 2012

en sejr eller en retfærdighed?

Der har på det seneste været en del problemer med en af vores lærere på skolen og i dag er der endelig kommet en afgørelse.. det tog bare længere end forventet..
I mandags startede hele episoden, hvor vi følte os ført bag lyset og tirsdag fik vi nys om en yderst ubehagelig mail og herfra eskalerede en episode der går over i historien på vejle handelskole som en af de større..
med god grund!
Hele ugen har vi kæmpet en brag kamp om at blive respekteret, hørt og behandlet som voksne mennesker, og først i dag da vi tropper 12 mennesker op på direktørens kontor og forlanger at han høre os og om vores sag, kommer udfaldet vi kun havde drømt om, nemlig at vi fra mandag får ny lærer, ny kontaktlærer/mentor og nyt klasselokale (har ikke noget med sagen og gøre men det nyt) og så starter vi på en frisk midt i forløbet..
Så sejr eller retfærdighed kan jeg ikke afgøre, men..

..Det er utroligt man skal helt til direktøren for at blive hørt og når man har en aftale i klassen om en for alle og alle for en, så står vi stærkere end noget andet i verden!

Tak til min HGS klasse som simpelthen betyder alverden for mig og som på alle måder er med til at gøre mig til et bedre menneske!

Knus fra AyoePhilippa // Ciirkeliinespletter <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar