onsdag den 9. november 2011

Et nyt liv begynder :D

I går d. 8 november 2011 startede en ny epoke af mit liv fordi jeg SKAL vise verden at jeg er ikke til at slå ud.
Min læge er min støtte. Mine veninder er mine piskere og min BedsteVen er den som gerne vil høre mig græde i telefonen eller som gider at juble for og med mig når jeg har sejre..

Jeg kommer til at 'poste' alt hvad jeg spiser og alt den motion jeg dyrker i løbet af forløbet.. Samtidig er det en mulighed for både min læge og mine pårørende at følge med på andet end facebook
Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang og at blive mindre træt, mere sund og at jeg kan passe den smukke kjole, som jeg har planer om at skulle kunne passe jule og nytårsaften..
Lægen siger det bliver hårdt arbejde og jeg ved det.. men jeg håber mit bagland vil blive min store hjælp :D

Jeg vil gerne kort fortælle hvilken baggrund jeg har for at være bange for at starte..

For præcis et år siden startede jeg på selv samme kur og jeg havde det fantastisk i 12 dage, men på 12 dagen kom jeg ikke ud af sengen pga. smerter.. Jeg gik til lægen og blev af dennne indlagt, hvor jeg var til masser af undersøgelser i flere dage og havde masser af ubehagelige oplevelser..
Der var aldrig nogen rigtig afgørelse på det og det har resulteret i en lettere angst overfor netop det at være på kur, selvom jeg ikke vidste om kuren havde nogen indflydelse på min indlæggelse..

Nu skal det så være løgn at min mor samtidig en onsdag aften i oktober kaldte mig en 'stor fed klump' i et offentligt rum.. Så nu skal jeg vise hende at jeg ikke er til at slå ud!! og at jeg er så meget bedre end hende..

Jeg glæder mig til at du skal følge min vej og jeg vil med mellemrum lægge opskrifter op og masser af billeder af lækker mad og samtidig mine mange tanker og op,- og nedture i denne kamp mod kjolestørrelsen..

Det bliver fantastisk (som alt andet i min verden :) og jeg håber at jeg om nogle måneder kan nå at få de smukkeste billeder hos fotografen..

Et billede fra forleden dag hvor jeg var ude og spise lækker mad :)
Som minde om fra første uge ..

Knus og Kys fra verdens tossedeste Ayoe Philippa <3